Portada Què és Qué ofereix Qui som Treballs Projectes Enllaços
1998-02
GUIONISTA al Departament de Programes de Televisió Valenciana (coordinador de Solidaris, redactor a Dossiers, coordinador de Crònica, coordinador de Punt de Mira, redactor de Promoció de l'Emissió i a Babalà); també guionista de documentals per a la sèrie "Tal dia com hui" de TVV, amb els capitols "Maximilià Thous" amb motiu dels 50 anys de la mort del pioner cineasta i music valencià; i de "20 anys de Constitució"; a més de guions per a diverses retransmisions (Misteri d'Elx, festes de la Magdalena, Falles a València, el Circ); actualment com a guionista-redactor del programa Panorama d'actualitat de Canal 9-TVV.

1990/97
PERIODISTA-REDACTOR d'informatius a Antena 3 de Televisió i també a programes com "Crónica en negro", al programa "3 de 3" d'Antena 3 TV, reportatges per a "A toda página", "A fondo" i també especials com "L'últim Borja viu" sobre el darrer descendent dels Borja; "Gerardo Rueda" i "Masoneria", entre molts altres. Guionista-redactor a TVV (planificació de nous programes per al segon canal "Notícies 9" -després Punt 2-) i documentals especials com "El misteri de la Dama", produit per TVV, al centenari de la troballa de la Dama d'Elx; (*seleccionat a la Primera Muestra Audiovisual de Patrimonio Cultural a Santander l'any 1998); "L'any de la riuà", (produït per TVV amb motiu dels 40 anys de la riuà); diverses col.laboracions en premsa escrita (Diari 16, Ya, El Temps)

1989
GUIONISTA de: "La Guitarra clàssica", pilot de la sèrie "Cóm es, cóm es fa", dissenyada per a difondre les artesaníes valencians, (Centre d'Artesania de València); "Obrers i sindicats al País Valencià", documental sobre el moviment obrer al País Valencià, (*premi de la Direcció General de Comunicació Social de la Generalitat Valenciana); disseny de sèries per a TV com "Signat per…" sobre escriptors valencians 13x25 min. amb capitols fets d'Estellés, Fuster i Gil-Albert; també gravació d'obres de teatre i disseny de sèries infantils.

1987-88
GUIONISTA de: "El Palau del Reial", documental sobre les troballes aparegudes a València i que pertanyien a l'antic Palau Reial (Ajuntament de València); "L'aigua al País Valencià", documental divulgatiu de 25 min. sobre recursos naturals, (Conselleria de Cultura per a centres educatius); "Fotògrafs Valencians Contemporanis", sobre les avantguàrdies fotogràfiques existents al País Valencià, pilot d'una sèrie sobre art titolat "Artavanguardes", (seleccionat com a finalista a Cinema Jove-89); disseny, guió i realització de la sèrie de documentals sobre art, amb motiu de les exposicions: "Metropolis. Una aproximació a Fritz Lang", "Andreas Schulze, pintura", "L'obra de Fernando Machado", "Jusepe de Ribera, gravats" (realitzades per a les sales de La Caixa de Pensions);

1985-86
GUIONISTA de: "La tradició musical d'un poble" doc. sobre L'Armònica de Bunyol. Treballs per l'IMPIVA i la Caixa de Pensions. Guionista i realitzador a la primera televisió local valenciana TV GANDIA. Guionista i realitzador d'industrials a l'empresa Video Uno, S.A. fins l'any 1989.

Adscrit a
AELC (Escriptors en Llengua Catalana), SGAE (Societat General d'Autors), CEDRO (Defensa drets d'autor), de la Unió de Periodistes Valencians i de la FAPE.CADIRADEFUSTA es una agencia de guions i idees per a l’audiovisual amb ampla experiència en el camp de la televisió.

visites des de 2002

Blog de Cadira de Fusta

Informació i Contacte:
Eduard Torres: 660-19 21 46 etorres@cadiradefusta.com
Javier Argente: 670-71 53 35 jargente@cadiradefusta.com

 
powered by A2kpas